Voor wie

We bieden dagbesteding voor mensen met: een verstandelijke, lichamelijke beperking, psychische problemen en autisme.
Sinds september 2009 bieden wij ook dagbesteding voor ouderen met parkinson, alzheimer, CVA.
De leeftijd van onze cliënten varieert tussen de 18 en 85 jaar. Door de verschillen in leeftijd en de verschillende beperkingen van onze cliënten beleeft iedereen de dagbesteding op zijn eigen manier. Zo is de één heel actief en wil graag leren of fysiek werken, terwijl een ander vooral komt voor de gezelligheid.
Wat onze cliënten bindt, is dat ze graag bezig zijn en zich in een kleine groep prettig voelen.  De dagbesteding wordt maandag tot en met vrijdag geboden van 8.30 tot 15.30 uur en op zaterdag van 08.30 tot 12.00 uur

De geboden begeleiding kost uiteraard de nodige tijd en voorzieningen. Daarom wordt er een vergoeding gevraagd, welke privé, door middel van een samenwerking met een instelling, via de Gemeente(WMO) of uit een PGB betaald kan worden.

Over het “nut’ van dagbesteding op de zorgboerderij heeft de Vereniging van Nederlandse gemeenten een mooi stukje gepubliceerd.
Vereniging van Nederlandse Gemeenten

*Meer informatie over PGB kunt u vinden op de website van “Per Saldo”, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget.