De winkel

In onze bedrijfsruimte hebben wij een winkel waar we alle producten van de kwekerij verkopen. Het aanbod is natuurlijk afhankelijk van het seizoen, maar omvat per jaar ongeveer 25 soorten groenten, 10 soorten fruit en diverse kruiden, pompoenen en wat bloemen en plantjes.

We verkopen ook ingemaakte producten, en eigen verwerkte thee en kruiden. Het is mogelijke gevulde groentekistjes in verschillende maten en met verschillende producten zelf samen te stellen. Leuk voor een cadeautje maar natuurlijk ook voor jezelf!
Daarnaast worden er in de winkel diverse creatieve artikelen verkocht, zoals vogelhuisjes, voederkransen en  mozaïek naambordjes. Op bestelling kunnen ook speciale mozaiek of gepersonaliseerde kistjes of serveerplanken worden gerealiseerd.

Fietsen
In de winkel worden gebruikte fietsen verkocht. Van kinderfietsen tot een stevige fiets of een eenvoudige studentenfiets. Natuurlijk kunt u ook voor (kleine) reparaties terecht, als er tijd voor is wordt uw fiets gepoetst!

Kistjes met producten uit de winkel en kerstpakketten
Wij maken voor bedrijven en particulieren op bestelling:

  • Kistjes met producten uit de winkel voor jubileum, afscheid of verjaardag, daarbij is het mogelijk een persoonlijke tekst erop te laten branden. Dit kost natuurlijk wel tijd en moet wel van te voren besteld worden.
  • Kerstpakketten
  • Kerststukken om weg te geven of als decoratie in uw kantine.

U kunt een keuze maken uit onze met zorg gemaakte producten, en eventueel, aanvullen met artikelen die we inkopen. Zo kunt u een unieke, met zorg samengestelde blijk van waardering voor uw personeel bestellen. Bent u geïnteresseerd? Neem tijdig contact op met Doriene om de mogelijkheden te bespreken.

 

Openingstijden
De openingstijden en adres vindt u onderaan deze pagina.