De medewerkers

De Cliënten

De cliënten zijn mensen met een verstandelijke, lichamelijke beperking, psychische problemen, autisme maar ook dagbesteding voor ouderen met parkinson, alzheimer, CVA. De leeftijd van onze cliënten varieert tussen de 18 en 85 jaar. Door de verschillen in leeftijd en de verschillende beperkingen van onze cliënten beleeft iedereen de dagbesteding op zijn eigen manier. Zo is de één heel actief en wil graag leren of hard werken, terwijl een ander vooral komt voor de gezelligheid. Wat onze cliënten bindt, is dat ze graag bezig zijn en zich in een kleine groep prettig voelen.

De Vrijwilligers

Wij kunnen ons werk niet doen zonder een fijne groep vrijwilligers.  Zij brengen hun kennis, creativiteit, vaardigheden en gezelligheid binnen en zijn dan ook het toefje op de taart.

De Professionals

Wij zijn Doriene en Piet van Mil, we wonen sinds 1987 aan de Lange Kruisweg. Eind 2005 hebben we een groot deel van onze paprikakwekerij verkocht. Na 22 jaar groententeelt werd een stuk kas omgebouwd tot zorgkwekerij.
In 2009 heeft Doriene een cursus gehandicaptenzorg gevolgd en met succes afgerond.
Sinds 1 januari 2010 is Theo Zuidgeest ons team komen versterken. Theo is gediplomeerd verpleegkundige en hij is ook jaren als tuinder werkzaam geweest. Met dit team en hulp van 3 ZZP’ers hopen we de zorgkwekerij verder uit te breiden en de continuïteit te waarborgen.

De Stagiaires

Als erkend stagebedrijf hebben hebben we regelmatig MBO en HBO studenten die bij ons stage lopen. Daarnaast komen er bij ook regelmatig scholieren voor hun maatschappelijke stage. Het contact met jongeren is voor de cliënten erg waardevol en de frisse inbreng van kennis/nieuwsgierigheid is voor ons als begeleiding prikkelend stimulerend.